Post informativ

Eficienta aspiratoarelor fara sac cu filtru HEPA – ce este filtrul HEPA?

 

Aspiratorul fara sac reprezinta alegerea gospodinei moderne, care se bazeaza pe produse speciale, ce functioneaza pe baza unor tehnologii unice si dinamice, ce reusesc sa curete diverse suprafete, lasand zona curata.

Cel mai bun aspirator fara sac este astfel cel care curata suprafete multiple. Cu el poti curata si parchetul din sufragerie, dar si gresia din baie pentru ca se adapteaza perfect oricarui tip de suprafata.

Produsul va functiona pe baza unui principiu superior de filtrare, care foloseste fluxul de aer si care nu face decat sa absoarba praful, care este retinut in interior, dupa care, aerul este trimis afara. In felul acesta, utilizatorul se asigura de faptul ca nu produce si mai mult praf atunci cand curata suprafetele.

Cum functioneaza filtrul HEPA?

HEPA sau High Efficiency Particulate Air curata perfect orice tip de suprafata si nu imprastie in jur praf. Are in compunere doua filtre, care indeplinesc roluri diferite. Primul filtru absoarbe particulele de praf de mari dimensiuni, iar cel de-al doilea pe cele de mici dimensiuni.

Din alcatuirea acestuia face parte un set de foi de mici dimensiuni, realizate din microfibre, care sunt dispuse sub forma mai multor straturi. In felul acesta, este imbunatatita eficienta produsului pentru ca se realizeaza o trecere sigura a aerului.

Avantajele filtrului HEPA?

Doriti sa stiti de ce este mai bun aspiratorul fara sac decat cel cu sac? Este un produs care poate fi reutilizat pentru ca poate fi spalat cu apa si uscat, pentru ca se curata foarte repede. Specialistii recomanda sa il spalati o data la 6 luni; nu il spalati in fiecare saptamana pentru ca sunt recomandate doar 4 spalari. Dupa aceea, produsul este bine sa fie inlocuit pentru a beneficia de eficienta maxima.

Poate fi folosit mai ales de persoanele care sufera de probleme ale sistemului respirator pentru ca are capacitatea de a absorbi pana si cele mai mici firicele de praf. De aceea, cel mai bun aspirator fara sac, dotat cu filtru HEPA este alegerea cea mai buna pentru orice locuinta.

Alegerea lui se face in functie de gradul de filtrare, pe care il vom gasi inscriptionat pe filtru. Acesta este notat de la 1 la 20, 1 reprezentand cel mai mic grad de filtrare, in timp ce 20 reprezinta putere maxima de filtrare pana si a celor mai mici particule de praf.

Daca doriti sa achizitionati cel mai bun aspirator fara sac, tineti cont de aceste aspecte destul de importante si faceti o investitie pentru viitor, rentabila si eficienta, care sa va asigure succesul.

Pentru informatii suplimentare despre alte sisteme de filtrare, aveti aici un articol referitor la aspiratoarele care folosesc apa pe post de tehnologie pentru retinerea murdariei.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

4 + 5 =

Login/Register access is temporary disabled