Care este legatura dintre aspiratoare si aerul respirabil?

Conform studiilor, ne petrecem peste 80% din timp in spatii inchise, ceea ce inseamna ca aerul respirabil este din ce in ce mai limitat si mai poluat. Lipsa de timp, ori faptul ca inca nu constientizam efectele cauzate de timpul indelungat petrecut in interior, duc la aparitia diferitelor afectiuni, stari generale de rau si o dispozitie proasta.

Poate nu v-ati dat seama pana acum, insa intre aspiratoarele pe care le folosim pentru a curata casa sau imobilul in care ne prestam munca si aerul respirabil exista o stransa legatura. Este extrem de important ca echipamentele de curatenie pe care le utilizam sa nu afecteze aerul pe care noi ajungem sa il inspiram.

Fie ca va petreceti timpul mai mult in casa din cauza vremii, ori a jobului, trebuie sa recunoastem ca in prezent ne confruntam cu o problema si anume aceea a sedentarismului. Majoritatea dintre noi ne petrecem timpul in spatii inchise, iar acest lucru ne poate afecta pe termen lung sanatatea. Din pacate, nu este ceva cu care putem lupta, natura joburilor si a responsabilitatilor zilnice fiind create astfel incat timpul liber, in special cel petrecut in natura sa fie din ce in ce mai limitat.

Aspiratoare si aerul respirabil – alegerile responsabile

In ciuda faptul ca traim vremuri in care ne simtim nevoiti sa stam mai mult in spatii inchise, unde aerul nu este de calitate, este responsabilitatea noastra sa facem alegeri benefice sanatatii noastre. De asemenea, pentru aceia dintre dumneavoastra care au copii mici este imperios necesar ca procesul de curatenie sa fie efectuat in conditii optime, iar echipamentele utilizate sa ajute la imbunatatirea vietii de zi cu zi.

Aerul din locuintele si spatiile in care lucram nu este tocmai curat si sanatos, insa acest lucru se poate schimba daca alegeti sa achizitionati un apsirator performant, care sa ajute la imbunatatirea calitatii aerului.

Cu totii stim ca efectuarea regulata a curateniei mentine casa curata si aerisita, insa conteaza foarte mult si ce echipamente folosim. Cele mai bune aspiratoare pentru imbunatatirea calitatii aerului sunt cele cu filtru hepa. Astfel de aspiratoare reduc considerabil concentratia de poluanti, toxine si alergeni din orice imobil. De asemenea, puterea de aspirare si perile rotative sunt alte doua aspecte la care trebuie sa fiti atenti cand decideti sa achizitionati un aspirator nou.

Aspiratoare prietenoase cu aerul

In continuare, va vom recomanda doua aspiratoare perfecte pentru curatarea incaperilor si pentru imbunattairea aerului respirabil. Pentru a avea grija si de bugetul dumneavoastra, am ales un aspirator industrial, ideal pentru spatiile de birouri, dar si un aspirator la un pret mai accesibil pentru curatenia in casa:

Ambele au filtru HEPA si prezinta caracteristici uimitoare, lasand podelele din casa dumneavoastra absolut imaculate. Acum, decizia va apartine in totalitate, insa recomandarea noastra este sa va informati intotdeauna foarte bine inainte de a achizitiona orice piesa de electrocasnice pentru a va asigura ca ceea ce cumparati nu va afecta in niciun fel calitatea vietii.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

− 1 = 2

Login/Register access is temporary disabled