.

Robot de aspirare iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980

robot de aspirare

Fiind considerat cel mai bun aspirator robot din lume, iRobot Roomba 980 te scapă de stresul de a aspira locuința frecvent. Poate fi controlat prin intermediul unei aplicații direct pentru smartphone. Curăță incredibil de bine orice tip de suprafață, de la covoare și până la parchet sau pardoseli dure.

Dispune de sisteme inteligente care îl ajută să nu se încurce în cablurile din locuința și să curețe eficient chiar și în cele mai dificile și mai pretențioase zone ale casei.

iRobot Roomba 886

iRobot Roomba 886

robot de aspirare

Predecesorul lui iRobot Roomba 980, modelul 886 este reprezintă o versiune a popularului robot de aspirare care nu se îndepărtează foarte mult din punct de vedere calitativ.

Veți fi surprinși să aflați cât de multe funcții împart cele două modele, motiv pentru care nu putem spune că diferența de preț este una enormă. Dispune de sistemul Antitangle(previne robotul din a se încurca în cabluri sau covoare), telecomandă de control, o baterie cu autonomie mare și multe, multe alte funcționalități speciale!

Aspirator robot SAMSUNG VR05R5050WK

SAMSUNG VR05R5050WK

aspirator robot

Samsung își propune să fie un concurent serios pentru mult prea cunoscutele aspiratoare iRobot Roomba, SAMSUNG VR05R5050WK fiind unul dintre putinele, dar si cel mai bun aspirator robot al celor de la Samsung.

Atât specificațiile tehnice furnizate de producător, de unde putem extrage funcții cu totul și cu totul speciale, cât și părerile actualilor cumpărători ai aspiratorului sunt dovezi clare ale calității excelente a acestui aspirator.

Aspirator robot IROBOT Roomba 976

Aspirator robot IROBOT Roomba 976

aspirator robot

Din moment ce un robot de aspirare iRobot Roomba este deja al 3-lea menționat printre recomandările noastre, noi suntem de părere că își merită această menționare.

Spre deosebire de celelalte două modele prezentate, această variantă de aspirator robot de la iRobot este una ceva mai ieftină. Prețul nu echivalează cu cel al modelului oferit de Dirt Devil, însă fără nicio îndoială calitatea sa este superioară. Cum și acestuia i-au fost înzestrate o multitudine de caracteristici speciale, vă lăsăm pe voi să le descoperiți.

Curățarea casei pare simplă, dar ce te faci când praful apare foarte des, suprafața nu este una chiar mică și trebuie ca o dată la câteva zile să dai din nou cu aspiratorul? În loc să folosești unul clasic și să îl tot plimbi prin toată locuința, pe suprafețe dure sau covoare, e mult mai simplu să lași un aspirator robot să facă asta singur!

În timp ce acesta se ocupă de curățenie, tu poți foarte simplu să te relaxezi sau să termini alte treburi de prin casă. Chiar dacă ești încrezător și știi că un aspirator robot vine dotat cu o grămadă de funcții, tot va trebui să-ți dai seama cât ar trebui să cheltui pentru a obține unul și cât de folositor îți va fi.

Dacă locuiești într-o casă plină de covoare, poți să-ți iei gândul de la un aspirator automat care se descurcă mai bine pe suprafețe dure. Nici să nu te aștepți ca producătorul să îți menționeze direct cărui tip de aspirare este atribuit produsul respectiv.

Sunt câțiva pași foarte, foarte simpli și practici pe care trebuie să-i citești și să-i înțelegi pentru a putea merge cu încredere la lista de aspiratoare robot și să știi încă de dinainte să apeși pe butonul de adăugare în coș care dintre modele este potrivit.

aspirator robot

De ce să-mi cumpăr un robot de aspirare?

Ne-am dori să susținem această întrebare doar cu răspunsuri pozitive și să vă listăm doar beneficiile aduse de aspiratoarele robot. Un aspirator clasic funcționează mai bine decât unul robot, cel puțin cât timp ne referim la puterea de aspirare.

Robotul poate foarte ușor să nu acționeze la fel de bine asupra anumitor porțiuni din casă, nu au un rezervor mare pentru colectarea prafului și în mod cert nu au aceeași putere de aspirare. Dacă ar fi avut-o, probabil și aspiratoarele clasice ar fi fost realizate după același principiu, scăpând astfel de zgomotul pe care îl produc.

Cu toate acestea, modelele mai noi de aspiratoare robot, în anumite situații, pot avea o putere de sucțiune aproape la fel de mare precum cea a unui aspirator cu sac sau fără sac. Mai mult de atât, îți oferă exact acel confort pe care nu îl poți obține de la un aspirator obișnuit.

Aceste dispozitive reprezintă o a doua generație a aspiratoarelor. Dacă în trecut ne doream un simplu aspirator pentru a nu fi nevoie să curățăm podelele manual, acum ne dorim un aspirator robot care să facă toată treaba în locul nostru.

Nu trebuie să supraveghezi aspiratorul, să te ții după el sau să îl controlezi în vreun fel în timp ce curăță. În schimb, poți face orice altceva prin casă pentru a fi productiv și a scuti foarte mult timp. Dacă ți-ai propus să faci o curățenie generală, lasă aspiratorul robot să se ocupe de podele și tu poți în tot acest timp să ai grijă de celelalte obiecte.

robot de aspirare pentru locuinta mare

Eficiența aspiratorului robot într-o locuință mare.

Vreau să-mi cumpăr un aspirator robot pentru ca aspirarea într-o casă mare devine tot mai obositoare, întrucât nu poți renunța la job pentru a te ocupa zilnic de curățenie, dar este la fel de greu să le ții pe ambele sub control. Probabil că dimensiunea casei este una dintre preocupările tuturor celor ce vor să-și ia un aspirator robot.

Ce-i drept, sunt prea mult aspiratoare robot pentru apartament, pe când altele, reprezentând mici excepții, n-au nicio problemă în a curăța și o casă de 200 de metri pătrați fără ca bateria lor să se epuizeze complet.

Nici să nu te gândești să-ți iei un aspirator automat fără a ști care este suprafața casei tale și în ce zone inteționezi ca acesta să funcționeze. Va trebui să știi, de asemenea, și dimensiunea dispozitivului în sine, asta dacă vrei ca acesta să aibă loc sub mobilierul din casă. E posibil ca patul din dormitor să aibă ceva spațiu jos și să vrei ca aspiratorul robot să ajungă si acolo, motiv pentru care înălțimea sa trebuie să fie mai mică.

suprafata aspirator robot

Suprafețele curățate de roboții de aspirare.

Există aspiratoare robot realizate pentru a curăța mai bine covoarele, dar și modele care se descurcă excelent pe suprafețele dure. În cazul în care ai așteptări ca aspiratorul să aibă efect asupra ambelor tipuri de podele, atunci alege unul adecvat suprafețelor multiple.

Nu cred că are rost să vă mai dau și celelalte exemple, producătorii adesea menționează printre specificațiile aspiratoarelor pentru ce tip de suprafața  este potrivit. Dacă ai doar covoare, alegi unul pentru covoare.

incarcare robot aspirare

Cum se încarcă și cât de mult ține bateria unui aspirator robot?

Roboții funcționează pe bază de baterii, iar acestea trebuie să fie reîncărcate periodic. Acesta este un aspect numai bun de luat în calcul pentru a determina dacă aspiratorul robot este de calitate. De obicei, modelele considerate a fi decente sunt cele care reușesc să funcționeze mai mult de 60 de minute, interval la finalul căruia fie se va opri, fie va păstra puțină energie suficientă cât să se întoarcă automat la dispozitivul de încărcare.

Un aspirator robot a cărei autonomie nu trece de 60 de minute este considerat ieftin. Cele care trec de pragul de 60 de minute sunt aspiratoare robot mid-range. Deja tot ce depășește 90 de minute intră în categoria aspiratoarelor robot premium.

Când vine vorba de încărcarea aspiratorului robot, există o funcție care cu siguranță vi se va parea foarte interesantă, cât și utilă. Dacă aspiratorul va avea grijă de casă în locul tău, atunci te anunțăm că modelele de ultimă generație vor avea grijă și de ele.

Ce înseamnă asta? Ori de câte ori bateria este aproape consumată, aspiratorul folosește o ultimă resursă de energie pentru a memora poziția actuală, după care se va întoarce la zona la care trebuie să își realimenteze bateriile.

În practică, acesta urmează un algoritm destul de simplu:

 • funcționare până la epuizarea parțială a energiei stocate în acumulator;
 • identificare poziției actuale și memorarea acesteia;
 • întoarcere automată la dispozitivul de încărcare(vezi aici);
 • revenire la locația memorată și reluarea activității de aspirat;

Teoretic, nici nu mai trebuie să îți faci griji în privința încărcării sale. E ca un telefon mobil ce s-ar încărca singur atunci când bateria s-ar consuma, luând în calcul faptul că nu potea fi folosit în timpul încărcării. În cazul aspiratorului este cu totul și cu totul altceva, deoarece oricum nu trebuie să funcționeze în permanență.

eficienta aspirator robot

Cât de bine curăță un aspirator robot?

E probabil una dintre cele mai bune întrebări pe care ni le putem adresa.  Cât de bine poate aspira un robot? Unul de top probabil că ar reuși să se apropie de performanța unui  aspirator clasic manevrat de o persoană.

La baza clasamentului aspiratoarelor robot stau acele modele care sunt concepute pentru a întreține puțin locuința. Asta înseamnă că ele își vor asuma rolul de a curăța ușor podelele, îndepărtând o bună parte din praf, precum și părul animalelor de companie. E foarte probabil să mai fie nevoie de o aspirare clasică din când în când.

În cazul celor cu performanță medie, ele aspiră foarte bine, doar că vor întâmpina probleme pe anumite suprafețe sau atunci când ajung în colțuri.

Toate aceste 3 moduri de clasificare a aspiratoarelor robot diferă prin funcționalități și preț. E clar că dacă te aștepți să ai un aspirator performant, trebuie să investești mai mult.

recipient colectare aspirator robot

Trebuie să golesc recipientul de colectare dintr-un aspirator robot?

Până acum v-am tot vorbit despre cât de multe funcții automatizează procesul de curățare. De această dată nu putem să vă dăm vești bune. Încă nu au apărut acele aspiratoare robot care să-și golească singure recipientul. Ar fi destul de greu posibil să se întâmple asta în viitorul apropiat.

Totuși, dacă tot nu se golește singur, măcar să știi că are suficient spațiu încât să poată să aspire întreaga zi, cât timp ești plecat. Posesorii de case mici sau cele în care se depune foarte greu praful nu vor fi nevoiți să golească aspiratorul după fiecare ciclu de aspirare.

Vom lua exemplul unui aspirator robot performant care într-o casă cu suprafața de 150 de metri pătrați reușește să parcurgă cel puțin 3 cicluri de aspirare până când să se umple rezervorul.

control smartphone aplicatie aspirator robot

Controlarea robotului de aspirare prin intermediul conexiunii Wi-Fi.

Dacă ne gândim mai bine, sunt multe alte electrocasnice banale ce merită mult mai puțin să dispună de conexiunea Wireless și să poată fi conectate de la distanță. Pe de altă parte, un aspirator robot parcă nu mai e robot fără această dotare.

E foarte simplu să faci asta: ai o aplicație, ai aspiratorul pornit, accesezi aplicația și te contectezi la el și îl poți monitoriza de oriunde, în orice moment. De asemenea, ambele device-uri au nevoie de o conexiune stabilă la internet.

Nici măcar nu trebuie să fii acasă pentru a-l putea pune în funcțiune. E foarte posibil să fii anunțat chiar atunci când ești la job că vei avea musafiri, moment în care îți aduci aminte că în casă nu este atât de curat pe cât ai fi vrut. Atunci e momentul în care aspiratorul te scapă cel puțin de o mică parte din stres.

VIDEOCLIPURI RELATED - ASPIRATOARE ROBOT

How to Use iRobot Roomba® 980 Robot Vacuum
02:24
iRobot Roomba 980: A week with review
09:11
Aspirator robot Philips SmartPro Active 8820
01:47
ARTICOLE INFORMATIVE
13 Comentarii
 1. Raspunde
  Alina
  august 22, 2018 la 5:57 pm

  Bună!

  As vrea si eu sa achiziționez un aspirator Roomba. Situația se prezintă în felul următor:
  – doi copii mici care lasă destule firimituri în urma lor
  – o parcare neasfaltată lângă bloc, iar din aceasta cauză, dacă plecăm doua zile de acasă si rabatăm geamurile să se aeriseasca, atunci când venim acasă găsim un strat destul de gros de praf pe parchet, mese etc
  – am doua covoare din acelea flocoase, unul este de dimensiune mare.

  Ce aspirator mi-ati recomanda? Pentru mine este foarte foarte important sa poată aspira covoarele shaggy.

  Mulțumesc!

 2. Raspunde
  art
  aprilie 7, 2018 la 12:06 am

  As vrea sa achizitionez un robot de aspirator, de preferat ar fi sa aiba si functie de mop.Puteti sa recomandati ceva?

 3. Raspunde
  Lavinia
  ianuarie 4, 2018 la 4:21 pm

  Toate prietenele mele si-au achizitionat un aspirator robot si sunt tentata sa fac si eu acelasi lucru. Feedback-ul lor este foarte bun, insa nu sunt suficient de informata si nu stiu ce produs sa aleg. Ma puteti ajuta cu o parere?

  • Raspunde mm
   Tudor
   Administrator
   ianuarie 12, 2018 la 4:12 pm

   Buna ziua,
   Aspiratorul robot de la Roomba 886 este o investitie importanta, dar care isi merita toti banii. Fiind cel mai performant aspirator robot din categoria lui, robotul Romba este renumit pentru sistemul de caratare care elimina murdaria instant si asigura suprafetele impecabile. Acesta ruleaza linistit si gestioneaza curatenia in mai multe camere simultan, datorita sistemului inteligent iAdapt. Perfect pentru toate tipurile de pardoseli, un aspirator robot cum este acesta dispune de un sistem performant, fiind una dintre cele mai notabile inovatii de la aparitia acestor produse pe piata. Cu siguranta isi merita toti banii.

 4. Raspunde
  Ninel
  decembrie 5, 2017 la 5:56 pm

  Vreau si eu sa cumpara un robot de aspirare pentru acasa dar nu stiu ce sa aleg. Am auzit numai de bine despre gama Roomba dar nici Xiaomi nu sunt deloc rele din ce am citit. Ce aspirator robot s-ar potrivi pentru un apartament de 3 camere care insumeaza circa 100 de metri patrati.Mentionez ca nu prea avem covoare sau alte obiecte care ar periclita cumva activitatea robotului. Singurul inconvenient, parerea mea, este ca avem o catelusa care lasa ceva par si care s-ar putea sa se simta deranjata de activitatea robotului de aspirare daca il lasam pornit peste zi. Recomandati sa nu se intersecteze cainele cu aspiratorul? Credeti ca i-ar putea face ceva?

  • Raspunde mm
   Tudor
   Administrator
   decembrie 5, 2017 la 6:00 pm

   Roomba 980 ar fi cea mai buna alegere daca sunteti in cautarea unui robot de calitate. Daca bugetul este prea mare, verificati si gama mai ieftina, tot de la iRobot.

 5. Raspunde
  Roomba
  octombrie 11, 2017 la 7:24 pm

  Hai sa va spun parerea mea, am 3 roboți irobot roomba, cel mai batran 782-ul, are aproape 3 ani, un 616 si un 870 cumpărate de black friday anul trecut la 1200 lei 616-le si 2000 lei 870-ul. De ce am mai luat 2?! Casa mare110 m2 pe nivel, 3 câini si o pisică. Celălat motiv- ne-a facut viața mult mai ușoară si s-a dovedit un aparat solid, 782-ul e zgariat, busit a tras orice chiar si caca de cățel ( cat pe ce sa-l arunc), doar consumabilele schimbate, bateria originală. 616-le este perfect ptr un aspirator de buget, il tin la etaj pe hol + 3 camere, zonă unde nu au acces paroseniile (câinii) își face treaba f. bine. La parter lucreaza 782 si 870-ul, unde stau cateii si pisica. Diferența intre cele 2 este enormă, 870 ul trage de 5 ori mai tare ca 782-ul, are coșul colector mai mare si extractoarele usor de curățat sunt din cauciuc, nu se umplu de păr, scame, ate etc. Diferenta intre seria 600 si 700 nu este așa de mare. Eu nu folosesc virtual wall, light hause etc. Pornesc aspiratoarele in camera si inchid usa, e mai simplu fără bataie de cap. Ca si concluzie: daca bugetul este restrâns seria 600: 616, 630 etc. Se preteaza ptr apartament 2-3 camere, preferabil fara animale de companie. Ptr un buget mediu seria 800 ( sariti peste 700) il gasiti la acelasi preț, il recomand este excelent ptr covoare, parchet, gresie, animale de companie. Dacă banii nu sunt o problemă mergeti pe 890, nu il am dar din review-uri a iesit printre cele mai bune.
  Ah am si mopul braava 390 cu bazin de umezire a carpei, este f bun ptr podele nu foarte murdare. Petele dificile nu le îndepărtează.

 6. Raspunde
  Ioana
  octombrie 9, 2017 la 1:50 pm

  Zilele trecute mi s-a stricat aspiratorul si intentionez sa fac o noua achizitie. Toate prietenele mele mi-au vorbit despre un produs minune, aspiratorul robot. Eu stiu doar ca vreau ceva care sa ma scuteasca de timp si energie si sa curete toata casa in cel mai scurt timp. Ce imi recomandati?

  • Raspunde mm
   aspirat
   Administrator
   octombrie 11, 2017 la 4:21 pm

   Buna ziua,

   Investiti in casa dumneavoastra si alegeti Robotul iRoomba 782 care aduce o curatare revolutionara de calitate. Datorita sistemului performant de curatare AeroForce, acest aparat este cu pana la 50% mai eficient. Cu o putere de aspirare de pana la 5 ori mai mare, robotul curata eficient orice suprafata. Extractoarele necesita foarte putina intretinere, iar functia de far virtual va permite sa gestionati curatenia in mai multe camere simultan, ceea ce va ajuta sa economisiti timp pretios.

   Aspiratorul robot este una dintre cele mai importante inovatii de la aparitia aspiratoarelor pe piata.

   Curatati eficient fara pic de efort. Cu functia Room to Room puteti orienta robotuln Roomba care va curata singur casa, camera cu camera. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati usile deschise si sa plasati peretii virtuali in dreptul usilor conform instructiunilor. Mai mult, puteti seta data si ora la care robotul sa inceapa curatenia. Nu-i asa ca e minunat?

 7. Raspunde
  Robert
  august 25, 2017 la 5:00 pm

  Am fost putin sceptic cu privire la aspiratoarele robot de la Roomba, caci intotdeauna mi s-a parut ca au alura aceea de jucarii scumpe, care de fapt nu isi gasesc locul intr-o gospodarie obisnuita. Totusi, cand mi-am cumparat unul am vazut ca lucrurile nu stau chiar asa.

  Roomba 890 trebuie sa fie conectat la WI-FI, astfel incat sa-l puteti utiliza cu o aplicatie conexa. Acest lucru este foarte tare pentru ca va ofera notificari de la distanta, anuntandu-va cand se termina curatenia. Imi place aceeasta caracteristica pentru ca eu am cumparat aspiratorul robot pentru a-l folosi in momentul in care nu sunt acasa. Acest model foloseste o tehnica in salturi aleatorii si cartografierea unei zone pentru curatare, din cate m-am informat inainte sa-l achizitionez.

  Lucrul care m-a impresionat cel mai mult la acest aspirator este cat de eficient curata suprafetele de orice tip. Programul poate dura si 25 – 30 de minute pentru a acoperi fiecare colt dintr-un dormitor de dimensiuni medii, mult mai mult decat petreceam eu cand foloseam un aspirator obisnuit. Se pare ca reusesc sa ajunga in locurile greu accesibile, ca de exemplu sub pat. Face o treaba buna atat pe covor cat si pe podeaua din lemn, mai ales ca am doi labradori si se ocupa de parul lor excelent. Bineinteles ca gradul de eficienta nu se poate compara intre camerele in care tin cainii si acelea in care ei nu au acces.

  Sunt impresionat de aspiratorul robot Roomba 890 si imi place enorm sa-l folsesc cand sunt in vacanta ! 🙂

 8. Raspunde
  Motanu'
  iunie 30, 2017 la 10:03 am

  Cel mai bun robot de aspirare cred ca este iRobot Roomba 782, mai ales daca ne raportam si la pretul sau. Nu prea am timp ca sa folosesc un aspirator clasic si am preferat sa investesc intr-un aspirator robot pentru a face o buna parte din treaba.
  Singurul inconvenient pentru aspiratoarele robot ar fi ca nu reusesc sa anunga in colturile incaperilor, in rest, sunt extraordinare. Aveam impresia ca nu se poate strange multa mizerie in 2-3 zile insa aspiratorul Roomba mi-a confirmat faptul ca ma inselam amarnic.
  Il pun sa ruleze cand plec de acasa, mai ales cand scot cainele in parc. Pur si simplu il setez si-si face treaba singur o data la 2-3 zile, curatenia fiind indeplinita in procent de 95%. Eu mai sunt putin atent la colturi si zonele in care nu reuseste acest aspirator robot sa ajunga.
  Sa te intorci acasa si sa gasesti curatenie facuta de un aspirator automatizat…asta e o mare evolutie la nivel tehnologic.
  Pe de alta parte, ma astept sa apara si aspiratoare robot mult mai complexe, in modelul iRobot chiar este ce-mi trebuie mie in acest moment.
  Cam scump, il gasiti la peste 2000 de lei, insa asa cum va spuneam, este un aspirator robot de foarte buna calitate!

  • Raspunde
   Mihaela
   iulie 31, 2017 la 5:50 pm

   Da, posibil sa fie mai bun modelul pe care l-ai cumparat tu, insa nici cu aspiratorul robot iRobot Roomba 616 nu pot sa ma plang. Spre deosebire de curatarea efectuata cu ajutorul aspiratorului clasic, folosirea unui aspirator robot simplifica mult ingrijirea pardoselilor, in special a covoarelor. Eu am mochete cu dale si, sincer va spun, se simte diferenta, mai ales cand trebuie sa le aspiri atat de des.

   Ca tot omul, l-am cumparat pe baza review-urilor citite in mediul online, mai precis pe emag, iar spre surprinderea mea era unul dintre putinele modele care se apropia atat de mult de 5 stele. Fiind vorba despre o suma destul de mare, de aproximativ 1500 de lei, chit ca era la reducere, m-am gandit destul de mult inainte sa-l cumpar.

   Ca idee, m-am orientat spre el pentru ca aveam nevoie de un aspirator robot care sa fie fiabil pentru toate tipurile de suprafete, avand in vedere ca am in casa si parchet, si gresie, dar si doua mochete superbe in culoarea smaraldului, de care imi doresc sa am grija cat pot eu de bine. Stiu ca ar trebui sa renuntam la mochete, ca nu se mai poarta, insa eu sunt foarte friguroasa. Totusi, am zis ca daca nu renunt la ele, macar sa le curat cat pot eu de bine. In cazul de fata, nu eu, ci aspiratorul inteligent Roomba 616.

   Mi-a placut ca are un sistem ce reuseste sa curete eficient si in zona colturilor sau de-a lungul peretilor, ceea ce am mai vazut doar la modelele acelea mai scumpe, mi se pare ca la un model Dirt Devil, Spyder parca. De asemenea, m-a impresionat capacitatea foarte buna a cosului colector, dar si faptul ca are acel sistem Antiangle, deosebit de util daca tineti cu tot dinadinsul sa nu se incalceasca firele de la covoare/mochete. Din punctul de vedere al senzorilor, nu este prea dotat, insa are unul care mi se pare indispensabil pentru o durata de viata cat mai mare – acela care il impiedica sa cada de pe scari.

   Ar mai fi multe de povestit despre el, insa multe s-au mai spus. Deci, faptul ca il vedeti in majoritatea topurilor cu aspiratoare robot nu este o intamplare, ci chiar isi merita banii. Nu stiu, eu daca ar mai fi sa mai investesc inca o data intr-un aspirator robot, probabil as astepta Craciunul nu Black Friday, mi se par mai mari reducerile de sarbatori. Daca il prindeti sub 1200 de lei, nu este de ratat.

 9. Raspunde
  Mihaela
  iunie 2, 2017 la 4:18 pm

  Mie îmi place modelul inteligent de la Xiaomi. Să vă spun cât m-am docucmentat asupra lui înainte să-l cumpăr? Vreo săptămână am tot citit impresii, detalii despre tehnologia și algoritmul de curățare pe care îl folosește și așa mai departe.

  Cel mai mult am insistat asupra algoritmului de curățare, care se numește SLAM și care ajută aspiratorul să găsească cel mai rapid, dar si eficient traseu pentru curățarea întregii încăperi.

  El poate fi controlat de la distanță printr-o aplicație la fel de ingenuă, care se numește Mi Home, din care poți seta momentul în care începe curățenia, dar și modul de curățare pe parcurs.

  Mi Robot de la Xiaomi poate curăța în stil Zig zag sau Edge și are abilitatea de a se încărca automat, după ce și-a încheiat programul. Îl recomand persoanelor care au o casă spațioasă și nu la fel de mult timp pentru a o îngriji cum se cuvine.

  O zi bună să aveți.

Lasa un raspuns

39 − 38 =

Login/Register access is temporary disabled