Zelmer Aquos 829.0 ST

Aspirator cu filtrare prin apa Zelmer Aquos 829.0 ST

Aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este cel care are capacitatea de a curata in profunzime orice tip de suprafata, fara a lasa pete sau urme inestetice. In felul acesta, dispozitivul multifunctional reuseste sa scoata pana si cele mai problematice pete. Cel mai mare avantaj al acestui sistem nou introdus de companie este acela ca absoarbe praful. Aceasta tehnologie a fost mai intai preluata in cadrul actiunilor industriale, insa, treptat, eficienta si succesul acestui dispozitiv au facut ca el sa fie introdus si in uzul casnic.

Preț aspirator Aspirator cu filtrare prin apa Zelmer Aquos 829.0 ST în magazine:


Cumpără de la

Aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST este prevazut cu o serie de specificatii tehnice, care il ajuta sa aspire atat in mod uscat, cat si prin spalare. Colecteaza lichidele si spala covoarele, astfel ca proprietarul nu mai este nevoit sa mearga cu covorul la spalatorie.

Aspirator multifunctional 4 in 1

Exemplarul este un dispozitiv multifunctional, care are functie de spalare si de colectare lichide si are in compozitie un filtru de apa si un filtru HEPA.

De asemenea, este prevazut cu un compartiment pentru accesorii, care este inclus in corpul aspiratorului. Printre celelalte accesorii se numara peria Turbo, cea pentru parchet, dar si controlul digital. Se foloseste de o serie de saci, numiti Saftbag, atunci cand aspira uscat si un container pentru apa, atunci cand intra in functia de spalare. Avand doua filtre de baza, aerul eliberat este mult mai curat decat in cazul unui aspirator obisnuit.

Este dotat cu un rezervor pentru apa, ce atinge 5 L si este folosit pentru depozitarea murdariei(apa absorbita – element al sistemului de filtrare prin apa) si unul special pentru detergent, care are o capacitate mai mica, de 1.8 L. Functioneaza pe baza a doua principii, care ii permit sa efectueze atat spalare, cat si aspirare uscata. De aceea, este prevazut cu doua filtre: unul cu apa si celalalt HEPA, care asigura o curatenie totala.

Filtrul HEPA, din dotarea acestui dispozitiv performant este prescurtat de la High Efficiency Particulate Air. Este specific aspiratoarelor ce nu au in dotare sac si este alcatuit din doua filtre, care indeplinesc roluri diferite: cel capabil sa absoarba si cele mai mari particule de praf si cel capabil sa le absoarba pe cele mai mici. In felul acesta, orice utilizator se poate asigura de faptul ca acest produs asigura curatare totala.

Are in dotare un panou digital de comanda, EcoPower, care este prevazut cu butonul ce permite pornirea si oprirea dispozitivului. De asemenea, tot acest panou permite si reglarea puterii, in functie de preferintele utilizatorului, ajustand astfel viteza si eficienta intregului proces. Poate strange cablul de alimentare in mod automat, printr-o simpla atingere.

Are un design compact si o dimensiune mica, aspecte ce ii permit sa se strecoare in cele mai mici spatii. Corpul compact face ca acest dispozitiv sa ocupe cat mai putin spatiu in locuinta utilizatorului. Poate fi transportat foarte usor pentru ca are o greutate care nu depaseste 8,5 kg, iar cablul de 6 metri permite aspirarea celor mai indepartate zone. Raza de actiune a tubului telescopic poate ajunge pana la 9 m, astfel ca utilizatorul poate patrunde in cele mai inguste zone si poate curata cele mai neasteptate locuri. Legatura dintre aspirator si tubul telescopic este realizata prin intermediul unui furtun circular, din plastic, ce are capacitatea de a se invarti in termeni de 360 de grade.

Gama de aspiratoare cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST se inscrie in clasa A din punct de vedere al emisiilor de praf, astfel ca dispozitivul reuseste sa redea calitatea aerului pe care il elibereaza in camera.

Acest exemplar este astfel un model premium, care poate fi folosit pentru mai multe actiuni de uz casnic: pentru aspirare uscata si pentru spalare, functie ce ajuta la indepartarea lichidelor scapate accidental. Are o putere ce poate ajunge la 1700 W, indice suficient pentru un aparat folosit pentru uzul casnic. Are o capacitate de colectare a sacului de 2,5 L, recipientul total avand 5 L.

Informații suplimentare

Brand

Zelmer

Capacitate de colectare(litri)

2.5

Clasa energetica

A++

Greutate(kg)

8.5

Nivel zgomot(dB)

80

Putere de functionare(W)

1700

Garantie comerciala

24 luni

Tip aspirare

Umeda, Uscata

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator cu filtrare prin apa Zelmer Aquos 829.0 ST”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 + = 31

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled