Post informativ

Cateva aspiratoare ieftine puse la incercare

Sunt sau nu aspiratoare ieftine ce merita sa iasa in atentia consumatorilor? Scopul acestui articol este acela de a raspunde la intrebare. Poti sau nu sa ai un aspirator bun care sa coste mai putin de 400 de lei? Care este pragul de la care ne putem astepta sa gasim un aspirator profesional de calitate?

Au fost testate nu mai putin de 20 de aspiratoare, cu preturi pornind de la 200 de lei si terminand cu aspiratoare de top, pentru care un buget de 1500 de lei cu greu ar fi suficient, dar pe care stau inscriptionate denumiri precum Dyson sau Miele.

Din experienta iti spunem ca nu e deloc usor sa gasesti un aspirator decent la un pret mai mic decat cele des intalnite pe piata. Cateva dintre aspiratoarele testate de noi, Topaspiratoare.ro, s-au demonstrat a fi ineficiente in abstortia prafului, motiv pentru care am exclus aparitia lor printre recomandarile noastre.

Pe o scara de la 10 – 100, 100 fiind punctajul maxim ce poate fi obtinut de un aspirator, unul dintre cele mai bune aspiratoare ieftine a obtinut un onorabil scor de 70 de puncte. Recomandarile noastre sunt, in general, reprezentate doar de modelele care depasesc 80 de puncte in acest clasament, ceea ce inseamna ca un aspirator ieftin ar fi fost la doar cateva puncte distanta de a intra in alcatuirea celor mai bune aspiratoare recomandate de noi.

aspirator ieftin

Sectiunea de review-uri aspiratoare poate fi utilizata pentru a avea in vedere cateva dintre cele mai populare produse de pe piata, pornind de la gama de aspiratoare robot, reprezentata de nume precum Roomba 980, cat si aspiratoare cu spalare.

Au fost exemple de aspiratoare care nu au reusit sa depaseasca nici macar pragul minim de 20 de puncte. Explicatia obtinerii acestui punctaj este destul de simpla: electrocasnicul reusea sa aspire aproximativ 17% din praf printr-o singura trecere. Respectivul produs a dat gres si la aspirarea parului animalelor de companie. Pentru a completa lista de aspecte negative, nivelul de zgomot produs de aspirator era de cca. 88 dB.

Diferenta dintre aspiratoarele profesionale si cele ieftine

Cand esti in cautarea unui nou aspirator, numele brandului nu iti mai este destul de sugestiv pentru calitatea produsului, asa ca va trebui sa te informezi corespunzator sau sa stii ce anume primesti in cazul in care cumperi un dispozitiv mai scump.

Aspiratoarele cu preturi mari si caracteristici pe masura

De regula, aspiratoarele scumpe precum cele de la Dyson vin cu diverse imbunatatiri ce au ca scop nu doar cresterea performantei de aspirare, cat si o contributie destul de mare asupra usurintei de a fi utilizate in conditii mai putin placute. Aspiratoarele de inalta calitate, pe langa diverse accesorii precum perii de praf sau capete pentru curatarea tapiteriei, ofera adesea si atasamente pentru indepartarea parului de animale sau posibilitatea de a transforma un aspirator vertical intr-unul de mana.

Cum arata aspiratoarele cu preturi mici, dar mai bune

Prin mana noastra au trecut aspiratoare de 400 de lei care au picat testul nostru, insa sunt aici sa va vorbesc despre un model de aproximativ 250 de lei care isi face treaba foarte bine. De fapt, e genul de aspirator facut sa aspire si nimic mai mult. Fara complicatii, fara tehnologii excentrice si reclame care promoveze ceva ce intra in contradictoriu cu realitatea, a aparut pe piata Argos Simple Value. Probabil nu va suna cunoscut, din nefericire nu sunt comercializate(momentan) in Romania. Cu o simpla cautare veti afla  de un aspirator al carui ciclu de aspirare tine exclusiv de 3 etape principale: pornire > miscare > golire. Are cateva accesorii de baza si o structura gandita in scopul depozitarii simple a aspiratorului.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

6 + 3 =

Login/Register access is temporary disabled